Гімназіє прощавай !!! Випускний – 2016

Остання субота травня – незабутній день для випускників. На центральній площі м.Самбора найтепліші слова вітань і побажань дівчатам і хлопцям, які залишають шкільний поріг.

Батьки, рідні,гості, вчителі прийшли на площу розділити радість свята. Та випускникам щемить – це розставання з дитинством .

На площу колоною вийшли гімназисти – найкрасивіші, дорослі, готові до майбутнього. Якісь вони особливі, рідні, покірно схилили голови до спільної молитви.

Вислухали напутні слова міського голови Юрія Гамара «Школа – це перший пройдений етап. А завтра - нові будні… Пам’ятайте рідну школу , вчителів, рідне місто».

І пісня про школу , і хвилюючий вальс, і довгі вечірні сукні – усе таке очікуване, хвилююче.

Ось вони нагороди! Виблискують на сонці . Рогач Марта, Витівська Софія – золоті медалі.

Бушуєва Тетяна, Павелчак Лілія – срібні медалі . Гордість гімназії 2016 року, тієї гімназії в стінах якої вчилися Андрій Чайковський та Іван Филипчак , Антін Княжинський та Гнат Мартинець, митрополит Іван Сулик та о.Івашко та ін.

Актова зала Самбірської гімназії така затишна . Скільки свят, виступів, концертів підготували тут випускники. А сьогодні останнє свято для них – вручення атестатів.

Побажання директора гімназії Світлани Якубовської були такими, по-материнськи, теплими. І фільм про випускників «Якими ми були… Якими ми будемо…» навіяв спогади : сміх і сльози , радість і смуток.

Яке майбутнє ваше – знає доля.

Дитинства казка жде у школі вас.

Ви чуєте ніколи, щоб ніколи

Ви не забули вчителів і клас.

/Files/images/DSC_0023.JPG

/Files/images/DSC_0050.JPG

/Files/images/DSC_0053.JPG/Files/images/DSC_0060.JPG/Files/images/DSC_0157.JPG/Files/images/DSC_0159.JPG/Files/images/DSC_4470-570x377.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.