Тиждень правових знань у Самбірській гімназії

Цікавим і навчальним пройшов тиждень правових знань у Самбірській гімназії. Учні 6-А класу із класним керівником Яремою О.М. відвідали Самбірський суд. Оглянули залу судових засідань . Побачивши місце порушника закону обгороджене гратами, кожен в думках пообіцяв собі не потрапляти туди. Бачили архівне відділення суду.

/Files/images/WQhzQUY3l1U.jpg

/Files/images/t7MiBxWj7uw.jpg Надіємось, що кримінальна справа з нашими іменами не стоятиме на полицях цієї кімнати. Найцікавішим – була можливість бути присутнім на відкритому засіданні суду, яке вів суддя Пташинський./Files/images/DSCN2558.JPG

Частина учнів були присутні на зустрічі з старшим інспектором кримінальної поліції у справах дітей Т.І.Андрощук , яка на конкретних прикладах наголосила про порушення правил дорожнього руху, про небезпеку втрати мобільних телефонів, про насилля в сім’ї та штрафи у великих розмірах за невідвідування школи без поважних причин .

Учні 7(11)-А класу провели радіогазету «Правознавець» разом із вчителями Лабай Р.М. та Гринько І.М., в якій висвітлили права учнівства.

Класні керівники Самбірської гімназії у кожному класі провели виховні години на правову тематику.

Марія Витівська

учениця 6(10)-А класу

Самбірської гімназії /Files/images/DSCN2552.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.