Відкрита виховна година на тему:«Величаєма тебе, Святий Архангеле Христовий Михаїле»

Виховну годину на тему: «Величаєма тебе, Святий Архангеле Христовий Михаїле» провела зі своїм 3-А класом найкращий класний керівник Самбірської гімназії і міста, третій номінант конкурсу серед класних керівників Львівщини Оксана Ярема. Відбувся цей захід у відкритій формі, тобто на ньому були батьки і бабусі її вихованців та педагоги гімназії. А 21 листопада було вибрано невипадково. Адже саме цього дня Православна і Греко-католицька Церкви святкують Собор архистратига Михаїла та інших небесних сил безплотних.

У моєму розумінні виховна година – це, коли класний керівник 45 хвилин виховує своїх вихованців. На цьому заході довелося побачити зовсім іншу тактику. Розпочавши виховну годину і оголосивши, чому для розмови було вибрано саме таку тему, Оксана Миколаївна доручила її вести своїм п»ятикласникам І вони на прикладі архистратига Михаїла виховували самі себе. Присутні почули багато цікавого про благочинні справи головного ангела, його боротьбу з диявольською силою та нечистю про ангелів-хоронителів, до яких треба постійно молитися. У виховному процесі, крім ведучих, були задіяні всі учні 3-го класу, старшокласники Вікторія Клименко і Володимир Колосов, а також молодша група церковного хору «Світанок» храму Різдва Пресвятої Богородиці (керівник Леся Мигалик). Долучилася до нього і завідуюча гімназійної бібліотеки Юстина Гі мбер, яка організувала виставку релігійної літератури.

Про виховну годину Оксани Яреми схвально відгукнулися директор гімназії Кімак Олена Миронівна та вчителька християнської етики гімназії Мельничук Любов Павлівна.

Кiлькiсть переглядiв: 332

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.