Військово-польові збори

З 03.05.2017 по 05.05.2017 р. в Самбірській гімназії проходили триденні військово-польові збори для учнів 7(11) класів під керівництвом вчителів «Захисту Вітчизни» Убоженка В.В. та Попадин Р.М. Ці збори завершують вивчення предмету «Захист Вітчизни» та сприяють виробленню практичних навичок у юнаків та дівчат з вогневої , стройової, тактичної , фізичної, медико-санітарної та інших видів підготовки .

/Files/images/Військово-польові збори.....JPG

Під час ВПЗ гімназистом була проведена навчальна екскурсія в військову частину А3817 . Юнаки і дівчата ознайомилися з життям і побутом військовослужбовців, пройшли стройову та вогневу підготовку , удосконалили навики збирання і розбирання автомату АК-74. Військові продемонстрували, як правильно надати першу допомогу пораненим : вчили накладати джгут та шину , робити штучне дихання та непрямий масаж серця , показали , як транспортувати потерпілого. Дівчата прослухали лекцію лікаря-гінеколога Настьошиної О.І. Протягом зборів учні 7 класів побували на Ралівському навчальному стрільбищі . Гімназисти взяли активну участь в практичних стрільбах , дівчата удосконалили свої навики першої допомоги при вогневих пораненнях, зупинці кровотечі , іммобілізації , навчилися проводити реанімацію і транспортування в польових умовах .

/Files/images/Віфйськово-польові збори......JPG

/Files/images/Військово-польові збори ........JPG

Учні навчилися застосовувати отримані знання на практиці. Випускники задоволенні навчальною практикою на військово-польових зборах.

Вчитель предмета «Захист Вітчизни»

Попадин Р.М.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.