Невимовна втрата

29 червня цього року на 74 році життя відійшов у вічність заступник директора по науково-методичній роботі Самбірської гімназії Горницький Володимир Орестович. З глибоким смутком сприйняли звістку про передчасну смерть вчителя жителі міста Самбора, громадськість міста та всі, хто знали цю чудову людину. Перестало битися серце талановитого і чуйного педагога, справжнього патріота України, надійного товариша. Для всіх, хто знав цю надзвичайно інтелігентну й скромну людину, смерть Володимира Орестовича відгукнулася невимовною гіркотою болю від невблаганної втрати.

Горницький Волрдимир Орестович народився 12 травня 1944 року в місті Самборі Львівської області. В 1961 році закінчив Самбірську середню школу №2 (гімназія). В 1967 році закінчив Самбірський технікум інформатики і обчислювальної техніки за спеціальністю економіка і механізація обліку. В 1980 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка, географічний факультет за спеціальністю економічна географія. З 1973 по 1990 рік викладав географію в селах Тернопільщини, Львівщини, в середній школі №2 міста Самбора. З 1990 по 1994 рік –заступник завідувача міськово. З 1994 по 2002 рік методист суспільно-гуманітарного циклу предметів , правового виховання, туризму і краєзнавства методичного кабінету Управління освіти міськвиконкому Самбірської міської ради . З 2002 року - заступник директора Самбірської гімназії з науково-методичної роботи, вчитель географії, економіки. Нагороджений значком «Відмінник освіти України», знаком Львівської обласної ради «Відзнакою Золотого Лева», грамотами Міністерства та ін.

Колектив працівників Самбірської гімназії поділяють скорботу і висловлюють глибоке співчуття родині та близьким нашого вірного й незабутнього Володимира Орестовича з приводу його смерті. У всіх, хто знав та працював з Володимиром Орестовичем назавжди збережеться пам’ять про його чудові людські якості, його доброзичливість, талант педагога. Життєвий шлях і вагомий доробок Горницького В.О. буде прикладом для прийдешніх поколінь педагогів. Невичерпна життєва енергія, любов до ближніх, відданість обраній справі, притаманні Володимиру Орестовичу Горницькому, назавжди залишаться у наших серцях. Вічна пам’ять!

Кiлькiсть переглядiв: 482

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.