«Олімпійський тиждень»

Традиційно на початку нового навчального року у гімназії було проведено «Олімпійський тиждень», у рамках якого організовано чимало цікавих заходів: загальногімназійна зарядка, радіолінійка, тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, спортивні змагання між класами.

Метою тижня було навчання та виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

Родзинкою «Олімпійського тижня» стало проведення Дня фізичного виховання та спорту, який розпочався загальногімназійною ранковою зарядкою «Ми - завзяті, ми – спортивні. Гімназисти - ми активні!», в якій взяли участь усі гімназисти та вчителі.

Турнір з волейболу викликав море емоцій у гімназистів 3-іх класів, адже у рівносильній боротьбі перемогу здобула команда учнів 3-А класу. Кращим гравцем турніру визнано Німеровського Олександра(3-Б клас) та Тисовського Олега (3-А клас). Відзначено ученицю Розмус Юлію, яка одна серед хлопців вправно змагалась. Учитель Тарасович В.П. перед турніром ознайомив учнів із історією виникнення Олімпійських ігор від Древньої Греції до Пекіна, а також учні могли переглянути слайди про відомих спортсменів, символіку та дізналися багато цікавого.

/Files/images/Олімп. тиж.JPG

Учнів 1-х класів об’єднали спортивні змагання « Веселі старти». Команди: «Соколята» (1-А клас) « Посмішка» ( 1-Б клас) та « Смайли» ( 1-В клас) зуміли довести, що кожна команда заслуговує перемоги. Та остання естафета внесла додаткові бали для команд. Веселими і задоволеними залишилися всі учасники змагань, а особливо 1-А та 1-Б адже вони - переможці.

У сонячний день, 26 вересня команди 2-А та 2-Б класу змогли доказати свою завзятість у турнірі з футболу. Дві команди були підготовленими та переможці – команда 2-А класу. Молодці!

Ми ще раз переконались, що в нашій гімназії працюють і вчаться сильні, спритні й сміливі люди. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

/Files/images/Олімп.тижд.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.