Гості із Франції

Минулого року наприкінці вересня Лянс відвідала делегація у складі директора гімназії Світлани Якубовської, керівника гімназійного Євроклубу Тетяни Головченко і начальника відділу підприємництва та інвестиційної діяльності Оксана Фур. Із керівництвом коледжу Св. Іди обговорили перспективи культурно-освітньої співпраці між двома навчальними закладами.

Цього року у лютому наше місто відвідав Домінік Мен’є. Під час перебування у гімназії колега з Франції мав зустріч з директором Світланою Якубовською, керівником гімназійного Євроклубу Тетяною Головченко та вчителем французької мови Марією Стисло. Спільно обговорили деталі березневої поїздки гімназистів у Францію. Зустрівся француз також із старшокласниками, які відвідають коледж Св. Іди.У п’ятницю Домінік Мен’є, директор гімназії Світлана Якубовська, керівник гімназійного Євроклубу Тетяна Головченко та вчитель французької мови Марія Стисло зустрілися з міським головою Юрієм Гамаром. Разом із заступником міського голови Ігорем Нестораком, начальником управління економіки Світланою Дутко, начальником відділу підприємництва та інвестиційної діяльності Оксаною Фур обговорили деталі угоди, яку у вересні планують підписати Самбірська гімназія та коледж Св. Іди із французького Лянсу.

Для гостя з Франції організували також цікаву та насичену культурну програму. Протягом вихідних Домінік Мен’є мав можливість відпочити у Трускавці в гранд готелі "Женева". Під час перебування у місті-курорті він відвідав шоколадну фабрику та ярмарку сувенірів. В Самборі француз побував у церкві Пресвятої Богородиці, разом з гімназистами спробував себе в ролі пекаря на міні-пекарні "Еко Татко" у Шегині.На День Закоханих у гімназії відбулась вечірка "Love is Party", на яку запросили гостя з Лянсу. Дирекція та педагогічний колектив висловлюють подяку за неодноразову допомогу народному депутату Андрію Лопушанському, за сприяння якого Домінік Мен’є мав можливість проживати у розкішному номері трускавецького гранд-готелю "Женева".

Кiлькiсть переглядiв: 120

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.