Участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок»

Учні Самбірської гімназії приймають активну участь у різних олімпіадах, конкурсах.Підтвердженням цього є участь у VIII Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» (Зима 2021) з англійської мови. Інтернет-олімпіада «На Урок» — цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю знань школярів для вчителя.

Вона суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створює рівні умови для всіх учнів, це унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати гарантовані нагороди.
26 гімназистів 1 - 6 ( 5 – 10) класів ( учитель Білинська Л.В.) змагалися за призові місця.і здобули 12 дипломів І ступеня, 1 - ІІ ступеня та 5 – ІІІ ступеня. Найкращі результати показали Кріль Юрій( 6(10) – А клас), який набрав 100 балів із 100 можливих та Пиртко Денис (1(5) – А клас), у якого 98 балів.
Офіційний партнер олімпіади -MEGOGO-( медіасервіс для перегляду відео, прослуховування аудіо та трансляції телеканалів за запитами користувачів через Інтернет) дарує місяць доступу до 6000 аудіокниг і подкастів у мобільному додатку всім, хто отримав Диплом І ступеня .
За результатами Олімпіади серед усіх учасників буде проведено розіграш на 100 передплат «Максимальна» на місяць.

/Files/images/Олімп.jpg

/Files/images/Олімп1.jpg

/Files/images/Олімп2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 53

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.