Допоки є Шевченка мова , то доти Україна є

9 листопада в Самбірській гімназії вчителі, учні, запрошені батьки були учасниками акції : «Вишиванку я вдягаю рідну мову поважаю…»

Кожен клас взяв участь у флеш-мобі і слали із букв назву акції, про що свідчать світлини. Фотографії усіх учасників будуть на стенді-колажі і їх зможуть роздивитися усі гості та відвідувачі Самбірської гімназії.

/Files/images/IMG_2915.JPG

Учитель української мови Кусень Л.О. провела радіолінійку. Усе було на високому рівні: багато, змістовно, поетично… Вчитель доклала зусиль , щоб гімназисти усвідомили роль української писемності і мови в житті кожного громадянина України. Слід відзначити учнів Страп Андріану 4-Б(8) кл., Косяк Христину 4(8)-Б , Таратулу Тетяну 4(8)- Б клас, Половчак Юлію 4(8)-А кл., Ткачук Юлію 4(8)-А кл.

/Files/images/IMG_2860.JPG

МОЛОДЦІ!!!

/Files/images/DSC_0618.JPG

Учні 6(10)-А і 7(11)-А класів писали радіодиктант національної єдності «Україна на зламі тисячоліть». В класі панувала піднесена атмосфера. Гімназисти прилучилися ще раз до рідного слова , а після завершення написаного диктанту були задоволені результатами написаного. Учителі Гринько І.М. та Якубовська С.А. щиро раділи за своїх учнів ,які на високому рівні написали диктант, проявивши при цьому знання рідної мови.

/Files/images/DSC_0673.JPG

/Files/images/DSC_0664.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 325

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.