До уваги вчителів! Вебінар: "Робота з mozaBook та mozaWeb"

Програма підвищення кваліфікації педагогічних працівників "Робота з mozaBook та mozaWeb" розроблена ТзОВ "Едпро Дистрибюшн" на основі сучасної державної освітньої політики та стратегії реформування освітнього процесу, зокрема Закону України "Про освіту", Концепції Нової української школи, Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (Постанова КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800 зі змінами та доповненнями від 27 грудня 2019 р. № 1133), типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладами післядипломної педагогічної освіти.

Посилання:https://edpro.ua/webinars

/Files/images/00images.jpg

Інформація про суб'єкт проведення навчання
  • ТзОВ "Едпро Дистрибюшн";
  • ЄДРПОУ 41253974;
  • Надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації педагогічних працівників згідно з КВЕД 85.59 в Національному класифікаторі України.
Форма навчання

За цією програмою послуга підвищення кваліфікації педагогічних працівників надається за індивідуально-дистанційною та груповою очно-дистанційною формами навчання.

Щодо сертифікатів програми

Сертифікати ТзОВ "Едпро Дистрибюшн", що видані після 01.02.2020 р., підтверджують факт навчання, а також набуття теоретичних знань й практичних навичок зі створення і наповнення уроків за допомогою навчального програмного засобу mozaBook та порталу mozaWeb.

Сертифікат засвідчує наявність знань та вмінь використання програмного засобу mozaBook в освітній діяльності.(30 год. )

/Files/images/0certiff.png

Кiлькiсть переглядiв: 267

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.